ע"ר
בית המשפט המחוזי מרכז
|
39797-03-11
27/04/2011
|
בפני השופט:
רמי אמיר
|
- נגד - |
התובע:
קומיט פתרונות עסקיים בע"מ
|
הנתבע:
COMBIT SOFTWARE GMBH
|
|
החלטה
הדיון בערעור נדחה ליום 16.6.11 בשעה 08:15, וזאת לפי יומני ולפי יומנם של ב"כ הצדדים.
רשמתי לפניי את הודעתו של ב"כ המערערת, כי יש לו תיק הוכחות גדול בבית משפט זה שקבוע באותו יום בשעה 09:00 בפני חברי כב' השופט ארנון, וב"כ המערערת מתבקש לפנות לכב' השופט ארנון בבקשה להתחיל את הדיון שם בשעה 09:30 על מנת לאפשר שמיעת השלמת הטיעון בעל פה בערעור שבפניי.
למען הסר ספק, על כל אחד מהצדדים להיערך לטיעון בעל פה שלא יעלה על 30 דקות לערך, וזאת בשים לב להודעת הערעור המפורטת ולעיקרי הטיעון המפורטים של שני הצדדים, ולקבצי המסמכים והפסיקה שצורפו.
ב"כ הצדדים יודיעו עמדותיהם לעניין הצעת בית המשפט להעברת הסכסוך לבוררות בינלאומית, וזאת עד ליום 1.6.11.
היה ושני הצדדים יסכימו, אזי ניתן יהיה למנות בורר עוד קודם לדיון בערעור ולייתרו, וככל שלא תהיה הסכמה שמית אך תהיה הסכמה עקרונית, נוכל להסדיר זאת בישיבה הנדחית.
הוצעו בפני ב"כ הצדדים מספר אלטרנטיבות מבחינת זהות הבורר, והם יוכלו לשקול זאת.
ניתנה והודעה היום כ"ג ניסן תשע"א, 27/04/2011 במעמד הנוכחים.
רמי אמיר, שופט
הוקלד על ידי: גלית אספני
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת